É mellor comelas con pel, pois alí concéntranse gran parte dos seus beneficios. As uvas son moi boas para a saúde, poir teñen antioxidantes, que axudan a rexenerar as células, tamén teñen moita fibra e agua, que favorece o traballo dos intestinos, son dexitosicantes do fígado, protexen o ril, pois axudan a eliminar o ácido úrico. Ademais, como teñen azúcares apórtannos moita enerxía.
luns, 16 de setembro de 2019
Época de uvas!
Neste mes está a facerse a vendima en gran parte de Galicia. Como sabedes, a vendima é a recollida da uva. Estes meses próximos son o mellor momento para comer uvas.
É mellor comelas con pel, pois alí concéntranse gran parte dos seus beneficios. As uvas son moi boas para a saúde, poir teñen antioxidantes, que axudan a rexenerar as células, tamén teñen moita fibra e agua, que favorece o traballo dos intestinos, son dexitosicantes do fígado, protexen o ril, pois axudan a eliminar o ácido úrico. Ademais, como teñen azúcares apórtannos moita enerxía.
É mellor comelas con pel, pois alí concéntranse gran parte dos seus beneficios. As uvas son moi boas para a saúde, poir teñen antioxidantes, que axudan a rexenerar as células, tamén teñen moita fibra e agua, que favorece o traballo dos intestinos, son dexitosicantes do fígado, protexen o ril, pois axudan a eliminar o ácido úrico. Ademais, como teñen azúcares apórtannos moita enerxía.
Subscribirse a:
Publicar comentarios (Atom)
Ningún comentario:
Publicar un comentario